Ons team

Het team

De Kok & Co is het interieurloket voor professioneel onafhankelijk advies voor particulieren die een interieurvraag hebben voor een specifieke ruimte. Het team van de Kok & Co bestaat uit interieurprofessionals met passie voor hun vak. We luisteren naar jouw wensen en vertalen deze door naar jouw droominterieur. Heb je een bij elkaar geraapt allegaartje van spullen en wil je meer eenheid? Wil je een ruimte restylen? Of advies in kleur of opstelling. De professionals van de Kok & Co staan voor je klaar en zorgen ervoor dat alles harmonieus in elkaar valt.

Het toepassen van de juiste kleuren en materialen in een interieur is essentieel. Deze geven het interieur karakter en sfeer. Wij creëren samen het interieur waar jij je thuis voelt.

Marijn de Kok

interieurarchitect

Cynthia Marijnissen

interieurontwerper

Bianca Jongeneelen

officemanager

Jorien van Glabbeek

interieurarchitect

Marijn de Kok interieurarchitecten

Al sinds 2000 maakt Marijn de Kok Interieurarchitecten particulieren, bedrijven en instellingen blij met creatieve interieurconcepten. Daar krijgen we ook regelmatig de vraag ‘welke kleur zou je hier doen’, ‘hoe zou je dit aankleden’, ‘welke indeling adviseer je’. Zo is het idee voor het interieurloket ontstaan. De Kok & Co is het interieurloket voor professioneel onafhankelijk advies voor een particuliere interieurvraag.

Het interieurloket

De Kok & Co is het zusje van Marijn de Kok interieurarchitecten. De Kok & Co is het interieurloket voor professioneel onafhankelijk advies voor particulieren die een interieurvraag hebben voor een specifieke ruimte.

Ik kon echt geen keuze maken voor het aanrechtblad. Het interieurloket van de Kok & Co kan echt toveren. Ik had mijn front mee, de interieurprofessionals stelden vragen, we liepen rond in de inspiratiestudio en zij vonden de perfect match. Met een gerust hart heb ik de keuken besteld.
- Sander