Kleur en materiaaladvies

Interieur inspiratie

Interieur inspiratie … je struint social media af, vindt geweldig ingerichte woonkamers, slaapkamers, eetkamers en ga zo maar door. Maar hoe vertaal je dat beeld dat je in je hoofd hebt door naar jouw eigen kamer? Dat kan best een uitdaging zijn!

Die uitdaging gaan we graag met je aan! Met ons professionele advies kun je thuis meteen aan de slag. Hoe heerlijk is dat!

Styling advies interieur

Laat je inspireren door onze interieuradviseurs om samen tot de gewenste sfeer en kleur in jouw ruimte te komen. Nadat je het formulier hebt ingevuld, nemen we contact met je op voor een telefonische intake van je vragen en wensen. In onze inspiratiestudio maken we de vertaalslag naar jouw woonwensen. Je gaat naar huis met een sfeerimpressie van jouw woonstijl en een eventuele schets die tijdens het gesprek is gemaakt.

Styling advies interieur

Plan je afspraak vol interieur inspiratie

Vul je gegevens in. We nemen uiterlijk de volgende (werk)dag contact met je op voor het inplannen van de afspraak in onze inspiratiestudio. Tot snel!

I want more!

Ook dat kan natuurlijk. Dan gaan we een stapje verder. Je ontvangt dan ook je eigen de Kok & Co interieurbox. Ga van inspireren naar creëren. Bekijk het interieurpakket Creëren.

interieur inspiratie woonkamer interieur inspiratie woonkamer 2 inspiratie badkamer

Goed om te weten

De prijzen van de pakketten zijn voor één ruimte (bijvoorbeeld de woonkamer, keuken, kinderkamer, slaapkamer, keuken, badkamer etc). Het gesprek is in onze inspiratiestudio zodat je meteen kunt zien, voelen en beleven. Wil je interieuradvies voor meerdere ruimtes dan maken we hiervoor een pakket op maat. Wil je de boel echt grootst aanpakken, heb je verbouwplannen of wil je echt iets rigoureus veranderen? Kies dan voor Marijn de Kok Interieurarchitecten.