interieurstylist inhuren

Interieurstylist inhuren

Wat gaaf …. je bent van plan een interieurstylist in te huren. We weten nog niet voor welke interieuruitdaging je staat, maar wij kunnen je zeker helpen! Van woonkamer, eetkamer, kantoor aan huis tot en met keuken of badkamer. We love it!

Je gaat met interieurprofessionals aan de slag om jouw interieur wensen te realiseren.

Binnenhuis stylist

Voor elke ruimte in huis kun je onze binnenhuis stylisten inzetten. En trouwens ook als je een leuke buitenruimte hebt. We zijn dol op het creëren van het interieur van je dromen. En het mooiste van dit interieurpakket is dat we het ook nog samen gaan realiseren. We gaan samen shoppen (alleen kan ook) en we stylen het helemaal af.

interieurstylist inhuren

Jouw eigen interieurstylist

Vul hieronder in welke ruimte je graag wilt aanpakken samen met je eigen interieurstylist. Het formulier invullen is geheel vrijblijvend. Na ontvangst van jouw bericht nemen we zo snel mogelijk contact met je op om meer over je wensen te horen.

Interieur en styling

Heb je aan even sparren of een inspiratiesessie ook genoeg? Dat kan natuurlijk ook. Bekijk de vier pakketten die we hebben waar je uit kunt kiezen. Mis je iets of wil je het toch net anders, dan helpen we je natuurlijk ook graag. Vul dan het contactformulier in.

binnenhuis stylist binnenhuis stylist interieurstylist inhuren keuken interieurstylist inhuren

Goed om te weten

De prijzen van de pakketten zijn voor één ruimte (bijvoorbeeld de woonkamer, keuken, kinderkamer, slaapkamer, keuken, badkamer etc). Het gesprek is in onze inspiratiestudio zodat je meteen kunt zien, voelen en beleven. Wil je interieuradvies voor meerdere ruimtes dan maken we hiervoor een pakket op maat. Wil je de boel echt grootst aanpakken, heb je verbouwplannen of wil je echt iets rigoureus veranderen? Kies dan voor Marijn de Kok Interieurarchitecten.